Kom hem, inte bara till jul!

Många drömmer om en mäklarkarriär i storstäderna, men är det verkligen alltid den enda vägen att gå? Här har vi tre framgångsrika mäklare som återvänt till sina hemstäder och gjort succé!


Robin Csiki valde att flytta tillbaka till sin hemort och göra karriär kring de småländska sjöarna. 


Hur hamnade du i Jönköping?

– Jag är uppvuxen i Vetlanda som ligger ca 45 minuter från Jönköping och har varit i staden mycket när jag var yngre. Det är en trygghet i att känna till staden väl som jag jobbar i samt att jag ofta åker hem till Vetlanda för att hälsa på familj och vänner och fiska i våra småländska sjöar.


Vilka är fördelarna med att jobba i en mindre stad/ort?

– Vi har ett väldigt stort upptagningsområde vilket innebär att jag både säljer centrala villor och lägenheter men också har möjlighet att sälja fritidshus och gårdar på landet. Detta gör att mitt yrke blir väldigt varierat i olika årstider och framförallt blir det mycket roligare.


Kan du berätta kort om din roll?

– Jag jobbar som Fastighetsmäklare och förmedlar främst villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter. Eftersom vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har allt under samma tak kan vi hjälpa våra kunder i hela kedjan från mäkleri, bank och försäkring. Även vårt starka varumärke bidrar till att våra kunder känner sig trygga vilket jag tycker är det absolut bästa med att jobba hos oss.


Namn:
Robert Csiki
Ålder: 26
Familj: Flickvän
Boende: Lägenhet i Jönköpings centrum
Fritidsintresse: Fiske och dokumentärfilm
robert300x250jpg


Frida Lundin tröttnade på storstadsmarknaden och valde att testa vingarna i sin hemort. Ett beslut hon gärna vill tipsa andra om!


Hur hamnade du i Lindesberg?

– Jag är uppvuxen i Lindesberg så jag har en naturlig anknytning i orten och det är här jag jobbar. Efter att ha testat på stockholmsmarknaden ett år insåg jag att det är på min hemmamarknad jag vill vara.


Vilka fördelar ser du med att jobba på din hemort?

– Fördelarna med att jobba på orten där man växt upp är att man har mycket kontakter sedan tidigare och man känner till alla områden väl.


Kan du berätta kort om din roll?

– Jag är kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Lindesberg. Jag mäklar till 100 % och driver ett litet kontor där vi har en anställd mäklare. Jag gillar att vi samarbetar med både bank och försäkring. Det ger oss en bra paketlösning för en kund som vill sälja/köpa att vi kan hjälpa till smidigt med alla delar. Vi är ett nytänkande bolag som vill nå mer marknadsandelar och därför är det ett roligt företag att jobba för.


Vilka är fördelarna med att jobba i en mindre stad/ort?

– Fördelarna med en mindre stad är att det är mycket lättare att bli den lokala mäklaren och ett känt ansikte mot kunder. Jag känner att jag hittar nästan alltid någon gemensam nämnare med kunderna då jag själv bott i området och ofta har någon gemensam bekant. Det ärheller inte samma konkurrens som i större städer mot andra mäklarfirmor och när kunder jämför mäklare så vet man oftast vilka de andra är vilket jag tycker är en fördel. Själva säljprocessen är inte lika stressad som i större städer vilket jag tycker ger mer kvalitet i affärer samt i mäklarens vardag. Vi är inte lika låsta vid att det ska vara visning en viss dag utan man lägger det när det passar mäklaren.


Namn:
Frida Lundin
Ålder:
28
Familj:
Sambo
Boende:
Lägenhet i Örebro
Fritidsintresse:
Golf, längdskidor
c6b6c2eb-ddbb-4193-bfc4-ea1c508c2e91jpg


Artagan har lyckats att kombinera fritid med framgångsrikt mäklarliv i sin hemmstad Sundsvall.


Hur hamnade du i Sundsvall? 

– Jag är uppvuxen i Sundsvall. Pappa har haft restaurang och familjen har flyttat med i Sverige så vi har även bott på Gotland, i Dalarna och i Göteborg. Det som överraskat mig är att det går jättebra att kombinera privatliv och jobb – man blir bara mer effektiv. 


Vilka är fördelarna med att jobba i en mindre stad/ort? 

– För mig som är uppvuxen här så är alla goda relationer det bästa och det gynnar mig mycket i arbetet genom många återkommande kunder och rekommendationer. Framgångar i en mindre stad sprids fort och det har jag varit väldigt tacksam för. Man blir snabbt ett namn på orten om man gör en bra affär och det ger goda kedjeeffekter och telefonen går varm på rekommendationer. Man kan vara personlig med sina kunder, vart jag än går har jag alltid någon att heja på och prata om en försäljning med.


Kan du berätta kort om din roll?

– Jag jobbar som bostadsrättsmäklare i Sundsvall. Det bästa med att jobba på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är att känna tryggheten med att jobba under ett varumärke som växer. En bonus är även alla tävlingar och resor som anordnas. Jag gillar också att man har allt under samma tak och får bra hjälp från försäkring och banksidan. Att varumärket dessutom är kundägt skapar ett indirekt förtroende hos våra kunder.


Namn: Artagan Keskin
Ålder: 29
Familj: Sambo Anna
Boende: Parhus
Fritidsintresse: Fotboll (Granlo div 5). Reser gärna och har Sydafrika som favoritresmål.

artgang2jpg


Funderar du också på om du kanske ska komma hem? Kontakta vår rekryteringsansvarig; Josefin Johansson på tel. 073-441 04 06 eller läs mer på vår karriärsida och se om det finns något som matchar! Läs mer här!

Av: Miranda Karlsson