Inred med höstens trendfärg – orange

Orange tänker du och skakar på huvudet. Det hör hemma på trädens vissnande löv. Icke utropar vi! Orange hör hösten till och likt pumpor på Halloween ploppar färgen upp i varje inredningsblogg och magasin vi bläddrar i. Våga ta ut svängarna med dessa härliga inspirationstips!

För den försiktige kan det räcka med att inreda badrummet med snygga orangea detaljer. Handdukar, tvålar och doftpinnar kombineras gärna med olika orangea toner.

 AdobeStock_48373746jpeg

Foto: serdarerenlere

Nästa tips för den som vill gå lite längre är att satsa på snygga orangea kuddar. Våga gärna blanda olika orangea färger på kuddarna och sprid ut dem. Lägg också till orangea detaljer i närheten i form av ljushållare, stearinljus och kanske en höstbukett?

 AdobeStock_159644809jpeg

Foto: Lindsay_Helms

Orange och brunt går hand i hand. För er som missat det är nämligen 70-talet tillbaka. Släng en finstickad orange pläd på läderfåtöljen, eller vik den slarvigt och lägg den på sekretären i finrummet. Bredvid kan du också lägga din favoritbok för att inbjuda till mysiga lässtunder.

Trendspanaren som vill gå hela vägen kan med fördel satsa på orangea gardiner samt ett orange bäddsett. Inred sovrummet med dessa orangea detaljer och ta mer än gärna in höstlöv som du pressar och sedan använder som dekoration i fönsterbrädorna. Gör ditt sovrum till en höstdröm och passa på att mysa till det ordentligt. Eller varför inte passa på att piffa upp barnrummet? Orange är lika lekfullt som avslappnande! 

AdobeStock_132230441jpeg

Foto: Photographee.eu

Det bästa med hösten är ju faktiskt den obligatoriska mysfaktorn som vädret kräver. Passa då på att inreda ditt hem därefter.

Glöm inte att dela med dig av tipsen till dina vänner!
Av: Miranda Karlsson