Homestyling med Anna Wallin

Vi välkomnar vår nya bloggare Anna Wallin som bor i Stockholm och har två döttrar 5 år och 8 år gamla och driver homestylingföretaget HomeSTHLM där hon samarbetar med två kontor inom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!


Hej Anna! Hur skulle du beskriva dig själv?

– Jag skulle kalla mig själv en riktig inredningsnörd som älskar att hålla koll på inredningsnyheter och följer slaviskt ett otaligt antal inredningsbloggar och inredningskonton på sociala medier.
Jag har alltid haft ett stort intresse för färg, form och inredning. När jag var barn var det bästa jag visste att åka till IKEA för att gå runt i de uppbyggda och inredda miljöerna. 


Vad är det med inredning som triggar ditt intresse?

– Inredning är för mig mer än bara möbler och prylar. Det ger också en känsla av trivsel och trygghet. Det som lockar fram olika känslori olika miljöer väckte tidigt mitt intresse att lära mig mer vad detta beror på. Det är väldigt fascinerande att kunna fånga ett intresse av en bostad med olika färger, exponerade ytor och olika ljussättningar.

Har du någon utbildning indom inredning eller går du på känsla?

– Jag har tidigare praktiserat på ett kontor för inredningsarkitekter där jag var delaktig i utställningar och olika inredningsprojekt och på min fritid gick jag olika kurser i belysning, färg och form.

– För några år sedan studerade jag också till mäklarassistent för att komma in i en bransch som skulle passa mig och mitt intresse för bostäder och inredning. Där fick jag jobba tillsammans med mäklare och fotografer för att presentera bostäderna från deras bästa sida. Jag fick sedan möjlighet att utveckla detta och började en utbildning till homestylingkonsult. 


Hur använder du dig av dina kunskaper idag?

– Nu använder jag min erfarenhet som mäklarassistent samt mina kunskaper inom homestyling och egna idéer ute hos våra gemensamma kunder. Här kan jag ge tips och förslag på hur just deras bostad blir attraktiv på bostadsmarknaden. Tjänsten är väldigt uppskattad hos kunder och mäklare.


Vad kommer du att blogga om hos oss?

– Jag kommer såklart att blogga om inredning och homestyling! Så håll utkik här så kommer jag ge massor av inspiration och tips!

annawallin300x300jpg