2019- detta spås bli årets inredningstrender!

Nytt år, nya inredningstrender! Men det behöver inte nödvändigtvis innebära att du måste göra om allt hemma. Många av trenderna går bra att använda som en komplettering på olika sätt till den stil du själv redan har valt att ha i ditt hem. 

Vilken av nedan trender kommer bli din favorit i år?

Kalla metaller
Mässing har länge varit en storfavorit bland inredningsbloggarna och trendspanarna, men i år gör de silvriga och blanka metallerna en comeback. Silver och krom gör sig snyggt till mörka färger och balanserar upp en dovare färgskala om du har det i hemmet.

Ljusa träinslag
Naturnära färger har under en tid varit populära i inredningsvärlden. Därför är det ingen jättestor chock att furu, bok och ask i år är träslag som letar sig tillbaka in bland de dominerande materialvalen. En väldigt hållbar trend eftersom dessa träslag går att finna i Sverige.

blogg-1png
Bild ovan från denna bostad som är till salu just nu.
Stylist Anna Wallin 

Färgen gult!
Gult är en färg som kan användas i många olika nyanser men som spås göra en storlagen entre under 2019 i våra hem. Är du inte sugen på att måla ett helt rum gult, kanske en detalj som en kudde eller filt är något för dig? Gult gör sig även väldigt bra tillsammans med andra starka färger.

Rotting och Teak
Teak och Rotting är två material som spås komma tillbaka in i våra hem under 2019. Material som bidrar till en vintage-känsla i våra hem. Fint att blanda upp med de lite mer modernare materialen för en personlig känsla.

blogg2png
Bild ovan från denna bostad som är till salu just nu.

Låt mattan göra ett statement 
Här pratar vi stora mönster, former och texturer. Låt mattan ta plats i rummet och inred med mer diskreta färger på möblerna. 

Oförutsägbara former
En trend som vi såg smyga sig in i våra hem under 2018 i form av vaser och bord. Trenden växer sig ännu starkare under 2019 och i år gäller: ju konstigare – desto bättre. Skrovliga ytor, abstrakta mönster och ojämna former spås bli riktigt populärt.


Spaning från elledecorations
https://www.elledecoration.se/har-ar-materialen-som-spas-bli-populara-2019/
https://www.elledecoration.se/de-10-hetaste-inredningstrenderna-2019/